Advies op maat

Het gebruik van onze producten door onze klanten vindt plaats na uitvoerig advies en onder voortdurende begeleiding van onze technische adviseurs. Doel is die toepassing te bewerkstelligen die leidt tot het beste en ook meest economische resultaat.

Om een optimaal advies te kunnen geven beschikken onze adviseurs over de nodige opleidingen en tools. Zo zijn ze in staat om rundveerantsoenen te berekenen of te optimaliseren met als doel zoveel mogelijk melk te halen uit het ruwvoerrantsoen en problemen zoals ketose of slepende melkziekte te vermijden. Na het afronden van de berekening wordt alles samengevat in een duidelijke en overzichtelijke mengopdracht voor de voermengwagen om ervoor te zorgen dat steeds het beste rantsoen gemaakt wordt.

Ook in de varkens- en pluimveesector zijn onze adviseurs uw gesprekspartner.  Ons doel is het rendement te verhogen en het antibioticagebruik te doen dalen door gebruik te maken van organische alternatieven, zoals natuurlijke betaine, organische zuren, gistproducten, etherische oliën, middenlangketige vetzuren. De ontwikkeling en samenstelling van onze producten is steeds gebaseerd op wetenschappelijke literatuur en onderzoek.

 

Waarmee kunnen we je helpen?

Mark van den Ende

Sales Manager Nederland

mark.vandenende@jodoco.com
Daniel De Buck

Sales Manager België

daniel.de.buck@jodoco.com

Aan het woord