Ontdek onze Florabet® biostimulanten

Florabet® biedt je geavanceerde oplossingen voor de groei en gezondheid van je gewassen! De oplossing om stress situaties en tekorten aan micro-nutriënten in plantaardige producten te overwinnen.

Ons verhaal

Veel van onze klanten zijn niet enkel veehouder, maar oogsten ook groenten en fruit. In deze sector worden veel telers geconfronteerd met onvoorspelbare weersomstandigheden.
Op vraag van onze klanten hebben we research gedaan naar oplossingen voor de stimulatie van de groei en ontwikkelijking van plantaardige producten.

Actieve ingrediënten

Glycine betaine is een essentieel ingrediënt van onze Florabet®. Deze staat bekend voor het reguleren en verbeteren van het vermogen van de plant om te reageren op situaties als zowel water stress als extreme temperaturen.

Toepassing

Florabet® kan je eenvoudig toepassen via bladtoepassing. Door de juiste verhoudingen tijdens de groeicyclus van je gewassen te gebruiken, vergroot je niet enkel de opbrengst. Ook de kwaliteit van je gewassen verbetert.

Meerwaarde

Florabet® zorgt ervoor dat je planten de benodigde voedingstoffen op het juiste moment in de cyclus binnen krijgen waardoor tekorten aan micro-nutriënten effectief worden aangepakt en planten beter reageren op temperatuurschommelingen en stress situaties zoals bijvoorbeeld water stress.

Onze biostimulant formules

We zijn erin geslaagd om diverse formules uit te vinden die voldoen aan ieder zijn persoonlijke behoeftes:

Maak kennis met onze nieuwste formule: Florabet®Boost!  Een formule die ervoor zorgt dat de opname van de nutriënten bij je wassen wordt gestimuleerd.

Investeer nu in de groei en ontwikkeling van je gewassen!

 

Waarmee kunnen we je helpen?

Olivier Geerts

Sales Director

olivier.geerts@jodoco.com
Peter Schoppink

Managing Director

peter.schoppink@jodoco.com

Aan het woord