Over Jodoco

Welkom bij Jodoco, een onafhankelijke private onderneming opgericht in 1999, momenteel gevestigd in Tienen, België. Jodoco is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van innovatieve voormengsels en aanvullende diervoeders. Ontwikkeling vindt plaats in eigen laboratoria en in samenwerking met instituten en universiteiten in binnen- en buitenland.

Actieve Ingrediënten

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een brede range aan actieve ingrediënten. Dit betreft ondermeer betaine, organische zuren, mineralen, inuline, oligofructose, mannoproteinen, β-glucanen, diverse suikers, glycerol en etherische oliën.

Dit heeft geleid tot een breed gamma aan producten voor zowel de mengvoederindustrie als voor zelfmengende veehouders en zowel voor herkauwers als eenmagigen.

Deze producten hebben meerdere toepassingen. Dit betreft onder meer het conserveren van voeders en drinkwater, het moduleren van het immuunsysteem, groeibevorderaar, bescherming tegen hittestress, binden van mycotoxines en verbetering van de zootechnische prestatie in het algemeen.

 

Waarmee kunnen we je helpen?

Olivier Geerts

Sales Director

olivier.geerts@jodoco.com
Peter Schoppink

Managing Director

peter.schoppink@jodoco.com

Aan het woord