Onze diensten

We begeleiden u met nutritioneel advies voor de juiste samenstelling van uw veevoeders en met persoonlijke ondersteuning op de boerderij.

Onze diensten

Gespecialiseerde diensten voor de agrarische sector

Ontdek onze veelzijdige dienstverlening, waaronder persoonlijk advies, proeven, analyses en specifieke formuleringen voor veehouders, mengvoederindustrie, bio-industrie en dierenartsen. 

Tailormade producten op specificaties voor derden

De Jodobet betaine calculator

Advies op maat bij gebruik van onze producten

Tailormade producten op specificaties voor derden

Jodobet betaine calculator

Advies op maat bij gebruik van onze producten

Formuleringen voor derden

Op maat gemaakte formuleringen

In ons laboratorium ontwikkelen en beproeven we voortdurend nieuwe formuleringen, inclusief die op specificatie voor derden. Na ontwikkeling kunnen deze mengsels onder eigen merknaam of private label worden geproduceerd en verpakt in onze fabriek. 

Wij zijn steeds opzoek naar nieuwe afzetmarkten en interessante partnerships, dit zowel binnen als buiten de Europese unie. Inzake export beschikken we over ruime ervaring op gebied van transport en opstellen van registratiedossiers.

Grovax
Jodoplume

Formuleringen voor derden

Bereken uw optimale choline-supplementatie

Jodoco heeft een calculator ontwikkeld die het gemakkelijk en handig maakt om de voedingsberekening te maken voor de conversie van de hoeveelheid cholinechloride naar de equivalentiehoeveelheid betaine. Deze calculator biedt een duidelijk overzicht van de verschillende opties en bijbehorende doseringen om het momenteel gebruikte cholinechloride in uw diëten te vervangen door een van de Jodobet®-producten die betaine bevatten.

Advies op maat

Doel is het beste en meest econmische resultaat

Het gebruik van onze producten door onze klanten vindt plaats na uitvoerig advies en onder voortdurende begeleiding van onze technische adviseurs. Doel is die toepassing te bewerkstelligen die leidt tot het beste en ook meest economische resultaat.

Om een optimaal advies te kunnen geven beschikken onze adviseurs over de nodige opleidingen en tools.

Learn how we helped 100 top brands gain success