Nieuwbouw update

Gepubliceerd op 27 mei 2019

Het nieuwbouwproject van Jodoco: update mei 2019

Mei 2019:

De eerste oplevering van gebouwen en kantoorinstallaties heeft plaatsgevonden. In de fabriek wordt de procesinstallatie nu getest met water. De verwachting is dat dit eind juni kan worden afgerond, waarna de verhuizing in juli kan gaan plaatsvinden.

 

Februari 2019:

Inmiddels is de bouw van de nieuwe site van Jodoco gevorderd. Loodsen zijn gebouwd, alle binnentanks geleverd, alsook pompen en componenten. Op dit moment wordt er druk gewerkt om de productie-installatie eind maart gereed te krijgen. Ook in het kantoor is men druk bezig met de installaties en de binnenafwerking. Doel is om het kantoor eind april op te leveren. Ook is men gestart met de omgevingswerken zoals straatwerk en weegbrug. Ook deze moeten einde maart compleet zijn. Het tweede kwartaal zal dan in het teken staan van proefdraaien met de procesinstallaties.

  

Eerste 3 tanks zijn geïnstalleerd, 25 m hoog, 5 m Ø (oktober 2018).

Voorbereidingen voor het installeren van de tanks (september 2018).

Ondertussen is gestart met de ruwbouw (augustus 2018).

Het nieuwbouwproject van Jodoco in de pers (juni 2018).

Het Laatste Nieuws, 07/06/2018

« | »

Gerelateerde nieuwsberichten


Notice: Undefined variable: tagsSlugs in /data/sites/web/jodococom/www/wp-content/themes/jodoco/template-nieuws-gerelateerd.php on line 11
Bezoek Jodoco op de Agridagen in Ravels!

Bezoek Jodoco op de Agridagen in Ravels!

Agridagen 2024, een beurs waar je als veehouder kennis kan maken met de nieuwste producten/ trends die de toeleveranciers uit de landbouwsector te bieden hebben.  

Vacature HPLC analist

Vacature HPLC analist

Wij zijn op zoek naar een HPLC analist!